CHP İlçe Başkanları Bayramiç te buluştu.
CHP Genel Merkezi tarafından referandum öncesi düzenlenen İl Başkanları toplantısının ardından ilçe başkanları Bayramiç’te buluştu.
Konuyla ilgi bilgi veren Bayramiç CHP İlçe Başkanı Kasım Parer genel merkez tarafından referandum öncesi il başkanlarının katıldığı toplantıda alınan karalar ve çalışmalarla ilgili değerlendirme toplantısı yaptıklarını belirti. Çanakkale İl Başkanı Serdar Soydan’ın da katıldığı ilçe başkanları toplantısında bilgi veren Soydan “CHP olarak 12 Eylül tarihinde gerçekleşecek referandum öncesi, ev ev, köy köy dolaşarak Hayır’lı çalışmalar yapacağız.
12 Eylül'de12 Eylül değişikliklerinin bir uzantısı olarak gördüğümüz bu Anayasa değişikliklerine 'hayır' diyeceğiz'' dedi. Topluma karşı sorumluluk hisseden herkesi referandumda ''hayır'' demeye çağıran Soydan ''Halk arasında dendiği gibi hayırda hayır vardır'' diye konuştu. CHP Bayramiç İlçr Başkanı Kasım Parer ise CHP Bayramiç İlçe örgütü olarak referandum çalışmalarına başladıklarını Bayramiç halkının büyük çoğunluğunun hayır oyu kulanacağına inbandığını belirti. Parer “AKP iktidarından kurtulmak isteyen herkesin 12 Eylül de sandığa giderek hayırlı bir iş yapacağına inanıyorum” dedi. |